bender-germany

Wij zijn thuis in uw wereld

Meer dan een aanbieder van oplossingen. Wij zijn uw partner.

Bender GmbH & Co. KG is een wereldwijd opererend middelgroot familiebedrijf en succesvolle pionier en marktleider voor elektrische veiligheidsproducten en -oplossingen van topklasse.

Het aanbod omvat meet-, beveiligings- en bewakingssystemen voor toepassingen op het gebied van machine- en installatiebouw, mobiliteit voor elektrische en hybride voertuigen, energiewinning en -distributie, duurzame energiewinning, en ook gebouwentechniek en vele industriële toepassingen. Er ligt veel nadruk op oplossingen voor veilige stroomvoorziening in de medische sector.

Bender is represented in more than 100 countries around the world, with its own companies in 15 countries. It currently employs more than 1200 people around the world and records an annual turnover of 250 million euros (2022). More than 15 percent of the employees work in research and development. Production is at two sites in Germany. Bender products and solutions are available around the globe.

Het middelgrote bedrijf met hoofdkantoor en innovatiecentrum in het Hessische Grünberg is voor 100 procent in eigendom van de familie.

Bender in 50 seconds

The power in electrical safety