Karriere

Bender als werkgever – wie wij zijn en wat wij belangrijk vinden

Bender als werkgever – wie wij zijn en wat wij belangrijk vinden

Onze bedrijfscultuur en de ligging van ons hoofdkantoor, het pittoreske luchtkuuroord Grünberg (Hessen), bieden hiervoor een goed uitgangspunt. Bij Bender kunt u werken waar andere mensen op zoek zijn naar rust en toch is Frankfurt, de Rijn-Main-metropool, dicht in de buurt. Iedere dag opnieuw zijn wij enthousiast over de boeiende mix van het familiebedrijf, de innovatieve omgeving en het internationaal ondernemen.

Bender wordt wereldwijd erkend als de specialist op het gebied van elektrische veiligheid in de stroomvoorziening van industriële installaties en ziekenhuizen. Met 700 personeelsleden en meer dan 70 internationale verkooppartners en dochterondernemingen streven wij er dagelijks naar om met creatieve oplossingen en eersteklas service wezenlijk bij te dragen aan het succes van onze klanten en stroom veilig te maken.


Wij nemen iedere nieuwe uitdaging graag aan. U ook?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Onze visie

Waar stroom is, is Bender - Wij maken stroom veilig.

 
Onze missie

Wij van Bender creëren nieuwe technologieën voor veilige omgang met elektriciteit. Dit garandeert dat mensen worden beschermd en dat machines, installaties en systemen veilig worden bediend. Wij dragen sociale verantwoordelijkheid voor onze medewerkers en onze omgeving.

 
Onze waarden

Milieubescherming is een integraal onderdeel van onze bedrijfscultuur. Wij dragen sociale verantwoordelijkheid voor onze medewerkers, onze omgeving en de vestiging in Duitsland. Het is voor ons vanzelfsprekend dat de hoogste wettelijke voorschriften en ethische normen in acht worden genomen.

qhy4raey

Heeft u vragen?

Neem contact op! Onze medewerkers helpen u graag verder.