krankenhaustechnik_op

Als systeemleverancier voor elektrische veiligheid biedt Bender individuele oplossingen voor uw toepassing

Elektrische veiligheid is de kerncompetentie van Bender.

De oplossingen van Bender beschermen mensen, machines en milieu tegen de directe en indirecte gevaren van elektrische stroom. De oplossingen van Bender geven informatie over de status van het voedingssysteem voordat een potentieel gevaar of onnodige stilstand onvermijdelijk is. Ze zorgen zo voor efficiënte en winstgevende bedrijfs- en productieprocessen en een hoge toegevoegde waarde voor onze klanten.

Met onze producten, systemen en diensten bieden we complete oplossingen voor de hele procesketen in veel verschillende industriële sectoren. De belangrijkste industrieën die we bedienen zijn:

We zijn al meer dan 65 jaar ononderbroken aanwezig op de markt en zijn systeemleverancier van elektrische veiligheidsapparatuur. Zo hebben we veel ervaring opgedaan. Met deze kennis kunnen we allesomvattende verbeteringen voor de lange termijn doorvoeren. We meten onszelf met de internationale concurrentie op dit gebied. Daarbij staan we bekend om onze hoge kwaliteit, ons degelijke design en onze creatieve details.

Ook u kunt profiteren van de mogelijkheden die onze systemen en diensten bieden. Ontdek hoe u door met ons samen te werken uw kosten blijvend kunt verlagen en tegelijkertijd de operationele veiligheid van uw elektrische systemen aanzienlijk kunt verhogen.

qhy4raey

Heeft u nog vragen?

Neem contact met ons op! Wij zijn hier om u te helpen.

Naar het contactformulier.